Pomen kristalov

Kakšen namen ima Ametist?

Ametist je čudovit kamen, ki nas dvigne v višja telesa. Astralno telo, celestialno telo, telo manifestacije. Odpre nas za dušne želje, dušno pogodbo, zavedanje kdo vse mi smo. Omogoča dostop do višjih nivojev, kot so duša, akaški zapisi in angeli. Obuja speče delčke naše duše, kdo smo kot duša. Razširi naše zavedanje. Ko si v obdobju, kjer imaš izziv ti pomaga razumeti širšo sliko- da si voden in da bo vse vredu.

Primeren je tudi, če imaš strahove pred meditacijo. Je za jasnovednost, jasnočutnost, jasnovidnost.

Ametist je primeren tudi za otroke, še posebej ob postelji (ročni kamen), ker omogoča, da duša lažje potuje. Postavljen v spalnici bo poskrbel za dobro spanje, ob njem pa se boste tudi lažje spomnili svojih sanj.

Sidra močno duhovno energijo, da živiš zavestno. Povezan je z 6. čakro, to je čakra tretjega očesa in s celotnim duhovnim vodstvom, ker nas odpira za vse, za naše angele in duhovne vodnike. Odpravlja stres in v življenje prinaša umirjenost in harmonijo.

Vibracija kristala deluje tako na fizičnem kot čustvenem in psihičnem nivoju. Na fizični ravni je ametist najučinkovitejši kristal pri odpravi glavobolov in migren. Čisti tudi kožo in pospešuje rast las.

Je kamen preobrazbe in razsvetljenja. Pomaga nam pri opuščanju nezdravih navad ter ščiti um in avro pred negativnimi vzorci ali odvisnostjo.

Ametist na soncu obledi.