Za ročno porisane skodelice je priporočeno ročno pranje, brez drgnjenja po napisu, poslikavi z grobim delom gobice. Ne uporabljaj agresivnega čistila, belila.

Da. Z veseljem na skodelico naredim napis/motiv po tvoji želji.

Pri skodelicah, kjer je to možno izbereš iz spustnega menija možnost Personalizacija in v okencu, ki se pojavi vneseš željen napis. Če potrebuješ pomoč mi piši na e-mail hej@svetcarobnosti.si in odgovorim ti v najkrajšem času.

Po naročilu delam samo na navadne bele skodelice.

Izdelke, ki so na zalogi odpošljem v roku 5 delovnih dni od prejema naročila (plačilo po povzetju) oz. prejema plačila (nakazilo na TRR, kartično plačilo). Odprema izdelkov, ki so narejeni po naročilu, traja nekoliko dlje in sicer približno 10 delovnih dni.

Če se vam z izdelkom mudi, mi to sporočite na e-mail hej@svetcarobnosti.si.

Pakete pošiljamo v sodelovanju s Pošta Slovenija, ki navadno dostavi pakete v roku 1-3 delovnih dni.

Seveda. Prevzameš jih lahko na mojem naslovu (Korčetova 12, 2000 Maribor).

Za osebni prevzem me kontaktiraj na e-mail hej@svetcarobnosti.si, da se dogovorimo za dan in okvirno uro prevzema.

Seveda. V tem primeru na zaključku nakupa odkljukaš polje Dostavi na drug naslov in vneseš podatke za dostavo tam. Račun se pošlje na e-mail, ki je vnešen pod Podatki plačnika, zato pazi, da bodo tam ostali tvoji podatki. 😊

Seveda. Če želite bon podariti drugi osebi to napišite pod opombe in dodajte naslov prejemnika.

Trenutno žal te možnosti še ni. Vse izdelke, ki so na voljo, si lahko ogledaš na tej strani.

Slike skodelic so simbolične. Pri poslikavi skodelic, barvi in napisu lahko pride do odstopanja med izdelkom na fotografiji in prejetim izdelkom.

Slike kristalnih dreves so prav tako simbolične. Pri barvi in velikosti kristalov lahko pride do odstopanja med izdelkom na fotografiji in prejetim izdelkom.

Izdelke lahko vrneš v roku 14 delovnih dni, na moj naslov Andreja Gole Kamenšek, Korčetova 12, 2000 Maribor. O tem me prosim obvesti na e-mail hej@svetcarobnosti.si, da se dogovorimo o vračilu kupnine ali novem izdelku. Če se je izdelek med pošiljanjem poškodoval, ti pošljem novega. V primeru vračila izdelka in da ne želiš novi izdelek, ti vrnem kupnino.

Pozor: Izdelke narejene po vašem naročilu ni možno vrniti. To lahko storiš samo v primeru, da se je izdelek med pošiljanjem poškodoval.

Po želji. Priporočam do 5 različnih kristalov.

Na voljo so sledeči kristali: ametist, roževec, kamena strela, lapis lazuli, aventurin, akvamarin, kianit, malahit, obsidian, snežni obsidian, hematit, tigrovo oko, jaspis, citrin, amazonit, karneol, flourit …

Seveda. Pošljite mi e-mail na hej@svetcarobnosti.si in skupaj izberemo primeren kristal za vaše drevo.

Z veseljem bom pomagala in odgovorila na vsa tvoja vprašanja, ki mi jih pošlješ na e-mail hej@svetcarobnosti.si.