O kristalih

Kristalna drevesa primerna za otroke in otroške sobe

Preverite, katera kristalna drevesa so najbolj primerna za otroke in otroške sobe.

Kristalno drevo ametist

Zelo primeren za otroke. Pomaga, če otrok slabo spi, če se težko umiri ali ga mučijo more. Ametist je pomirjujoči kristal, ki poskrbi za pretok pozitivne in umirjene energije. Umirja čustvene izbruhe. Ametist bo otroku pomagal pri sprejemanju pomembnih odločitev in takrat, ko se bo treba umiriti, mirno in zbrano razmišljati. Ščiti tudi pred sevanjem, zato je priporočljivo, da ga imajo v svoji bližini tudi tisti, ki veliko časa preživijo na elektronskih napravah. Odpravlja stres, osvobaja strah. Zelo primeren za otroke, ki radi meditirajo.

Kristalno drevo aventurin

 Otrokom vzpodbuja čut za odgovornost in resnost glede šolskih obveznosti, najstnike pa umirja in prinaša ravnovesje ter stabilnost. Spodbuja pomirjenost. Privablja srečo. Uravnoveša, stabilizira ter blaži prekomerne čustvene reakcije. Odličen za sramežljive otroke.

Kristalno drevo fluorit

Pomirja. Pomaga pri izražanju nadarjenosti. Pospešuje intelektualni razvoj (hitro si zapomnimo in hitro razmišljamo). Zelo primeren za otroke, ki so šoloobvezni. Pomaga, da otrok najde mir in zadovoljstvo. Krepi domišljijo.

Kristalno drevo citrin

Prinese notranjo moč, samozavest. Aktivira talente in darove. Pomaga pri sramežljivosti, tremi. Sprošča negativna čustva, zadržke, miri jezo. Prebuja veselje, domišljijo, samozaupanje. Pomaga pri koncentraciji. Pomaga pri učenju, da si stvari bolje zapomnijo.

Kristalno drevo roževec

Odpre srce. Pomaga pri sprejemanju samega sebe, telesa. Pomaga pri srčnih željah. Pomirja čustva. Otrokom pomaga, da se ne bojijo teme.

Kristalno drevo kalcedon

Umirja, sprošča misli. Pomaga pri komunikaciji, učenju, novem znanju. Spodbuja kreativnost, komunikacijo, domišljijo.

Kristalno drevo ametist, roževec in kamena strela

Prinaša ravnovesje med srcem, umom in dušo. Roževec odpre srce, pomaga pri sprejemanju sebe, telesa. Kamena strela je kristal zaščite in ravnovesja. Povečuje potrpežljivost in vztrajnost. Ametist pomaga, če otrok slabo spi, če se težko umiri ali ga mučijo more. Umirja čustvene izbruhe, osvobaja strah.